Myldretid

Menu

Blog

Søgemaskinen er forbedret

Af Thomas de Laine | Skrevet i Om Myldretid | 3 kommentarer

En forandring, der ikke er specielt synlig, har fundet sted: Den interne søgning på Myldretid sker nu via Google, hvor det før var en hjemmelavet søgemaskine. Den slags hjemmelavede søgemaskiner er sjældent særligt gode, og jeg bilder mig ikke ind, at jeg er lige så god til at programmere den slags som verdens søgegigant nummer ét! Så de har fået "udliciteret" opgaven mod lidt reklamer på siden med søgeresultaterne.

For dig som bruger betyder det tre ting:

Jeg arbejder på at rydde lidt op i søgeresultaterne, så den samme side ikke kommer flere gange i både almindelig og printervenlig udgave mv. Der går nok lidt tid, før det er slået igennem. Kommentér gerne herunder, hvis du oplever (andre) uhensigtsmæssigheder med den nye søgning.

Kommentarer

Poul Nørbæk

Skrevet

Jeg synes det er overordentlig irriterende at man ikke længere kan se hvilke sider og billeder man har set, så jeg mener ikke ændringen er et fremskridt

Thomas de Laine

Skrevet

Jeg vil gerne lige være sikker på, at jeg forstår dig rigtigt: Det, du efterlyser, er muligheden for at se på linkets farve (i søgeresultaterne), om du har set billedet eller læst nyheden osv. før?

Poul Nørbæk

Skrevet

Lige nøjagtig

Kommentér

Skal udfyldes!
Skal udfyldes! Vises ikke.